Козметика » Онлайн магазин » Професионална козметика за коса » EKS - Intercosmo - Италия » Изтощена коса-Hydro Nutritive » Двуфазен балсам без отмиване за третирана коса Hydro Nutrituve - EKS

21.70лв.

Добави коментар
Двуфазен балсам без отмиване за третирана коса Hydro Nutrituve - EKS

Двуфазен балсам без отмиване за третирана коса Hydro Nutrituve - EKS

Двуфазен възстановяващ балсам за суха, боядисвана и третирана коса. Не се отмива. Състои се от две фази. Бялата фаза хидратира косата. Жълтата фаза подхранва в дълбочина скалпа.

Косата става суха, чуплива и слаба поради агресивни химически третирания или твърде чести процедури, ограничителни диети, хлор от басейните или солена вода от морето, неправилна употреба на сешоар. Косата променя външния си вид и е с отслабена структура.

В Hydro-nutritive Aquamaris Комплексът е проектиран да представи конкретни отговори на този въпрос. За това е обогатен с водорасли Chondrus Crisp и специфични активни съставки, които действат съвместно, за да неутрализират негативното действие, като подхрани и ремонтира повредената коса. Извършва ефективни овлажняващи действия, които са за създаване на защитна бариера на косата от външни агресори.

Кое го прави уникален?

1. NAVY "морска изворна вода"  - Водата Navy идва от един богат източник на чиста вода, която извира от "океанa край френския остров Noirmoitieur, където температурата целогодишно е 14 градуса ".  Дълбоко под водата минералният извор се смесва с морската вода и позволява микроорганизми като водорасли, да живеят и се възпроизвеждат свободно усвоявайки минералите от околната среда.
Предимства: Разработени за стягане на епидермиса, което прави кожата по-устойчива, стимулира клетъчното производство чрез насърчаване на възпроизводството, предпазва от атаката на свободните радикали, защитава косата от химическа атака и химическо въздействие, както и от замърсяване.
2. "Специфични водорасли"  - Водораслите са организми с прост и пълен жизнен цикъл: те се раждат, хранят се и се самовъзпроизвеждат. Водораслите, които присъстват в EKS Surgivamarine са в състояние да взаимодействат с косата и скалпа, което ги прави по-силни и им дава сила и жизненост.
Предимства: преструктуриране на капилярните фибри, почиства внимателно, представляват огромен резерв, независимо от косата и от промените в околната среда.
3. "Морски Oligon Комплекс"  -  богат комплекс от микроелементи (цинк, мед, желязо, силиций) и олигопептиди избрани от морските води от по-чиста и незамърсена зона. Той действа чрез стимулиране на космената луковица в дълбочина, реструктурира и укрепва капилярните влакна. Увеличева хидратацията на кожата и повишава значително блясъка и здравината на косъма.
Предимства: директна хидратация: благодарение на микроелементи, които дълбоко хидратират, извършва инсталация, укрепване и защита на косата и скалпа.

Опаковка от 190 мл. Производител: Intercosmo, Италия.

Проблем: Косата е суха, къслива и слаба при прекомерно или често химическо третиране, лошо подхранване, солена вода или неправилно използване на сешоар. Косата е нездрава и структурата й е увредена. Липсва блясък, видимо е угаснала. Скалпът е сух, косъмът е чуплив.

Решение на проблема: Серията Hydro nutritive е обогатена с водораслото Chondrus Crispus, което е богато на олигоелементи и минерали и има ефективно хидратиращо действие. Благодарение на тези специфични свойства се постига реминализиране, хидратиране и възстановяване на увредената коса. Създава се и защитен слой, предпазващ косата от вредното въздействие на околната среда.

Резултат: Тестовете в Университета в Павия Италия доказват, че при 30 дневно прилагане на серията се постига 15% увеличаване на хидратацията на косата. Ефектът върху мекотата на косата е от 60% до 95%, а блясъкът й се увеличава с 40% до 45% според вида и продължителността на използваните продукти.

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от 8мм кинолента на DVD или FULL HDTV