Козметика » Информационен блог » Производители » Чудото натурална хума - Фитография плюс

Чудото натурална хума - Фитография плюс

Натуралната хума добита с дървени инструменти, без какъвто и да е допир с метал е чудо, както за козметиката така и за медицината. Лекари и фармацевти научно обясниха уникалните качества на природния дар.
 

Частици на силициевия двуокис (основна съставка на хумата) още от първото нанасяне изпъват бръчките и изсветляват лицето. Хумата премахва акнето, извлича мазнините от порите, подхранва косата и премахва пърхота. Бухнали и блестящи коси, се постигат с хума.
 

Благодарение на абсорбиращото си действие, тя поглъща всички отрови, токсини, патогенни микроби, като ги извежда от тялото, премахва възпаление. Хумата почиства абсцесите, раничките, язвите, болки в кръста, гърба, натъртвания, премахва шлаки, неприятни миризми, излишни течности и газове. Радият в хумата помага за извличането от организма на всичко, което гние и се разлага. Обратно на химичните антисептици, които убиват заедно с микробите и част от здравите клетки, хумата отстранява само токсичните, като създава в тялото имунитет против нови инфекции. Тя подмладява и укрепва естествените сили на организма.
 

Индустриално добитата хума с метални инструменти багери, метални ленти и смляна с метални чукове не може да се сравнява по качество с добитата в малки количества, но само с дървени инструменти и продавана на буци хума.
 

Натуралният продукт е добре да се държи на слънце. Той се смесва единствено с неподгрята вода.

В чист неметален съд хумата се залива и размачква. Прави се лапа с дебелина 1 – 2 см. и се втрива с пръсти.
 

Цветът на хумата няма решаващо значение. Най-меко и всеобхватно действие има бялата хума (каолиновата). При вътрешно поемане добър резултат има при заболявания на храносмилателния тракт, подагра, атеросклероза, диабет, кожни заболявания, заболявания на кръвта, черния дроб, жлъчката, бъбреците, при катаракт, глаукома и др. Дозата е 1 ч.л. на 200 мл. вода (неподгрята).
 

Срещу бръчки и за почистване на лицето се прави маска. Хумата е полезна и трябва да я има във всеки дом.
 

Хумата нарочно е поставена в прозрачен  плик , за да може да приема радий от слънцето.

 


Препоръчваме Ви тези продукти:


Продукти на фокус:


Прехвърляне от VHS на DVD