Козметика » Онлайн магазин » Botanicus - Чехия

Botanicus - натурална козметика от Чехия

Компанията Botanicus е основана през април 1992 г. като смесено дружество с чуждестранно участие за производство на натурална козметика и деликатеси.

Тя е създадена като чешка фирма, като първоначално името е било  Dr. Stuart's Botanicus. Tова име не е в заглавието случайно, това е  един от партньорите Д-р Малкълм Робърт Стюарт, наричан "бащата на съвременното билколечение".

Компанията фокусира усилията си не само върху качеството на продуктите, но и върху оригиналния, творчески, стилен и практичен дизайн. При тяхното производство Botanicus използва оригинални традиционни рецепти в съчетание с откритията на съвременната наука. В натуралната козметика на Botanicus се съдържат растителни материали във възможно най-голяма степен. 

Собственото производство на всички натурални козметични продукти и суровини протича в производствени халета при стриктно спазване на хигиенните стандарти. Повечето процедури в производството се извършат на принципа на ръчната работа. Продукцията на фирма Botanicus е изключително екологична, без използване на торове, химически спрейове и стимулатори. Основният принцип в производството е използването във възможно най-високо съдържание растителния материал и неговия аромат под формата на етерични масла. 


Няма нито един продукт в този раздел. Най-вероятно количеството е изчерпано! При първа възможност ще бъде наличен търсения продукт. Опитайте след известно време отново или направете запитване през формата -Връзка с нас-, или на телефони 0877221755; 0899337037; 0885181832; 02/4838333;

Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3