Козметика » Онлайн магазин » Боя за коса, за вежди, за мъже » Fantasy Look - Италия » Боя за коса за ярък цвят и блясък - Fantasy Look

14.95лв.

Цвят:

Добави коментар
Боя за коса за ярък цвят и блясък - Fantasy Look

Крем-боя за коса за ярък цвят и блясък - Fantasy Look

Крем-боя за коса с натурални съставки и висока технология, които гарантират идеално покритие, ярък блясък, напълно съхранява структурата на косъма и подхранва скалпа.

Позволява разделяне на количеството съобразно потребностите. Използва се 12 месеца след отваряне.

Най-напредналите технологии позволиха да бъдат създадени 113 нюанса, които гарантират перфектна кореспонденция между избрания цвят и крайния резултат.

Чистите микропигменти проникват дълбоко в капилярите на косъма и придават на косата изключително интензивен, ярък и дълготраен цвят.

Крем-боята е с възможно най-ниско съдържание на амоняк. Тя е обогатена с подранващи и омекотяващи съставки, придаващи на косата бляскав и здрав вид. Хидратира косата и защитава баланса на скалпа.

Вижте гамата от цветове със съответващите им кодове, които ще Ви помогнат при поръчката на боя.

Специфичното при Super Lift серията е, че изсветляват до 4 - 5 тона от основния цвят на косата, без да е необходимо предварително да се обезцветява с блондор. Другата специфика е, че боите от серията Super lift се употребяват като се смесва 100 мл. боя с 200 мл. 40 vol. оксид, т.е. за тази цена получавате 300 мл. боя (колкото 3 бои от друга марка). Оксидът 40 vol. e в опаковка от 200 мл. и се отнася само до тази серия.

Начин на употреба: Боята и оксиданта се смесват в съотношение 1:1,5 (100 мл. боя към 150 мл. оксидант) в неметален съд. За Super Lift серията, съотношението е 1:2 (100 мл. боя към 200 мл. активатор). Сместа се нанася веднага върху суха коса, оставя се да действа 35 мин. и се измива обилно с вода.

Посочената цена е за комплект 1 бр. боя и 1 бр. оксидант.

Опаковка от 100 мл. крем-боя и 150/200 мл. крем-оксидант. Производител: NG Group, Италия

Моля, когато изберете подходящия цвят за Вас и решите да закупите продукта, отбележете в падащото меню цвета, който сте избрали!

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3