Козметика » Онлайн магазин » Боя за коса, за вежди, за мъже » Cover Line - Италия » Боя за коса професионална с мултивитамини - Cover Line

Боя за коса професионална с мултивитамини - Cover Line
[0700]

14.95лв. 13.95лв.

До края на офертата остават:
Дни
Часа
Минути
Секунди

Цвят:

Добави коментар
Боя за коса професионална с мултивитамини - Cover Line

Крем-боя за коса професионална с мултивитамини - Cover Line

Професионалната боя за коса на Cover Line е обогатена с мултивитамини, придава наситен цвят и блясък, като същевременно щади косата и скалпа.

Крем-боята Cover Line гарантира 100% покритие на белите коси, благодарение на използваната микроклетъчна технология - Microcell Tchology.

Крем-боята Cover Line гарантира дълготраен цвят на косата, благодарение на иновативна формула и чисти микропигменти, които навлизат в косъма чрез използването на наномолекули.

Крем-боята Cover Line придава неповторим копринен ефект като истински се грижи за скалпа и косата, благодарение на използваните чисти суровини в производството и изключителната формула с намалено съдържание на амоняк и окисляващия цвят.

Вижте гамата от цветове със съответващите им кодове, които ще Ви помогнат при поръчката на боя.

Специфичното при Super Lift серията на Cover Line е, че изсветляват до 4 - 5 тона от основния цвят на косата, без да е необходимо предварително да се обезцветява с блондор. Другата специфика е, че боите от серията Super lift се употребяват, като се смесва 100 мл. боя с 200 мл. 40 vol. оксид, т.е. за тази цена получавате 300 мл. боя (колкото 3 бои от друга марка). Оксидът 40 vol. e в опаковка от 200 мл. и се отнася само до тази серия.

Начин на употреба: Боята и оксидантът се смесват в съотношение 1:1,5 (100 мл. боя към 150 мл. оксидант) в неметален съд. За Super Lift серията, съотношението е 1:2 (100 мл. боя към 200 мл. активатор). Сместа се нанася веднага върху суха коса, оставя се да действа 35 мин. и се измива обилно с вода.

Посочената цена е за комплект 1 бр. боя и 1 бр. оксидант.

Забележка: Моля, при поръчка на избраната от Вас боя, посочете в падащото меню номера и наименованието на избрания цвят.

Опаковка от 100 мл. крем-боя и 150 мл. крем-оксидант. Производител: NG Group, Италия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow

Посетителите, които закупуват този продукт също така избират:


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3