Козметика » Онлайн магазин » Медицинска козметика » Ауриметрия - България » Билков крем за разширени вени "Венокастан" - Ауриметрия

10.90лв.

Добави коментар
Билков крем за разширени вени \"Венокастан\" - Ауриметрия

Билков крем за разширени вени "Венокастан" - Ауриметрия

Билковият крем "Венокастан", активно спомага за укрепване стените на венозните кръвоносни съдове и подобрява кръвооросяването. Благодарение на екстракта от семена на див кестен се регулира вискозитета на кръвта във вените което пряко способства за подобряване на кръвообращението. Екстрактът от невен действа противовъзпалително и антимикробно - намалява отока и подобрява еластичността на кожата. "Венокастан" успешно се справя с усещането за тежест и намалява отоците в краката, успокоява болката и намалява възпалението.

Активни съставки: Екстракти от семена на див кестен и невен, прополис. Етерични масла от мента, кипарис лавандула и хвойна - действат противовъзпалително, антисептично и ускоряват регенерацията на кожните клетки. Масла от бадем, слънчоглед, пшеничен зародиш и жожоба - стимулират подхранването и заздравяването на кожата, подпомагат терапията на възпалителните процеси.

Начин на употреба: 2 - 3 пъти дневно се нанася необходимото количество крем и се масажира леко в посока от стъпалата нагоре. Препоръчва се процедурите да продължат поне един месец, след което употребата може да се намали до веднъж дневно за профилактично действие.

Опаковка от 75 мл. Производител: Ауриметрия, България

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от VHS на DVD