Козметика » Информационен блог » Красота » Видео уроци за красота » Бързо къдрене на коса до следващо измиване - видео урок

Бързо къдрене на коса до следващо измиване - видео урок

 

Има моменти когато една жена иска да се чувства различно.

 

Тази прическа за бързо накъдряне лично на мен ми дава голяма свобода да бъда различна от ежедневието си. Да се чувствам единствена и неповторима.

 

За начало използвамe шампоан за къдрави коси. Той помага косата да бъде хидратирана и лесно да минава гребена и четката.

 

След като подсушим косата слагаме балсам без изплакване, който трябва да си призная ползвам винаги през лятото задължително. Къдриците стават естествени и косата е жива и свободна.

 

Накъдрянето се правя с дифузер. Продава се с почти всеки модел сешоари за домашна употреба. Косата е влажна и по цялата дължина се слага стилизант крем за накъдряне. Разнася се равномерно.

 

Преди изсушаване напръскайте кичур коса със спрей-гел, който помага за бързата фиксация на къдриците без да утежнява.

 

 

Когато накъдрите цялата коса финализирайте със спрей-гела за по-голяма трайност.

 

Ако повода изисква може да се направи със същия спрей и мокър ефект. Става доста лесно и с повече фантазия.
Изключително лесно и бързо. Не отнема повече време от едно измиване на косата.

 

Ако имате предложения  моля да ги споделите. Бихме могли да направим всяка една демонстрация за вас, стига да ви бъда полезна.


Всеки от вас може да участва в конкурса на лятото. Изпратете снимка на вашата прическа, която сте направили сама. Ние ще я публикуваме и най-добрите попадения ще бъдат наградени през месец септември с една стилна елегантна чанта по модел на Александър Маккуин с комплиментите на фирма ЕКS.

 

Използвани продукти:

Шампоан за къдрава и чуплива коса - 200 ml. Elasticity EKS
Крем-балсам без отмиване за къдрава коса - Elasticity EKS
Крем за подчертаване на къдрици - Domino
Спрей за коса със силна фиксация и витамин В - Shine 05 - EKS
 

Музика: rejekHz - haircut


Ако не желаете сами да експериментирате, можете да получите този ефект с използваните във видеото продукти, като посетите фризьорски салон "Жени",  гр. София, ж.к. Люлин, бл. 228, тел.: 0888816544Продукти на фокус:


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3