Козметика » Онлайн магазин » Професионална козметика за коса » EKS - Intercosmo - Италия » Биовъзстановяване за коса » Балсам-серум за суха коса - биовъзстановяване - Age Control 

16.45лв.

Добави коментар
Балсам-серум за суха коса - биовъзстановяване - Age Control 

Балсам-серум за суха коса - биовъзстановяване - Age Control

Балсам-серум - Биовъзстановяващ, с двоен ефект - едновременно върху косата и скалпа, за суха, третирана, изтощена, уморена и увредена коса. Комбинация от екстракти от определени морски водорасли, Zn, Cu, Fe, Si, растителни екстракти, подпомага възстановяването на скалпа, активира кръвообращението и храненето на космените фоликули.

С възрастта косите могат да изтънеят и загубят плътност.
Age Control укрепва косъма в дълбочина и възстановява изтънелия косъм.
Косата отново добива обем, плътност, здравина и блясък.
Да върнем младежкия блясък!

Регенериращ серум с двойно действие, предназначен да въздейства както на косата, така и на скалпа. Връща еластичността и здравината на косъма. Заздравява скалпа, подобрява микроциркулацията на кръвта. Осъществява ефективна борба със свободните радикали срещу стареене на кожата. Укрепва и удебелява косъма. Оказва успокояващо действие срещу сърбеж по скалпа. Намалява натрупването на епителни клетки по скалпа чрез десквамация ( лат. desquamo - премахване на люспи ) на мъртвите клетки. Почиства косъма от натрупаните химически отлагания от ползването на химикали.

Възпроизводството на свободните радикали причиняват окисление на клетъчните мембрани, като убиват по този начин клетките, преди те да са се възпроизвели за регенерация. Ето защо, повече клетки умират, отколкото се възпроизвеждат.

Време за възпроизводство на органични материи: нашите клетки могат да се възпроизвеждат ограничен брой пъти.
Тази възможност е предвидена в репликативна генетична програма.
В ДНК-то ни се намират теломерите, които са броячите на регенерирането. Всеки път, когато клетките се делят, теломерите намаляват. С времето теломерите стават прекалено къси, за да могат да защитават клетките. Това е моментът, в който клетките изгубват способността си да се делят. Този ефект е наречен предел на Хайфлик
Затова, когато теломерите се скъсят, клетката не може да се репликира. Серията Age Control помага този процес да се забави.

Връща младежкия блясък. Ефикасен дълго време.

Начин на употреба: След Биошампоан EKS се нанася на влажни коси. Оставете от 2-5 мин. и изплакнете обилно. Използва се след всяко миене. Дерматологично тестван.

Опаковка 200 ml. Производител: Intercosmo, Италия

Проблем: Косата Ви е често третирана (боядисвана, къдрена, химически изправяна) сушена със сешоар, маша, преса, държи се непривично, има угаснал вид без блясък. Подлагана е на екстремни климатични условия (вятър, студ, морска вода, хлор от басейните), има изразено сух вид.

Решение на проблема: Серията Age Control съдържа морска вода, бизаболол, алантоин, водорасли и екстракт от Pterocarpus. Благодарение на тяхното специфично активно действие се стимулира обновяването на клетките на скалпа и постига цялостно възстановяване на косата.

Резултат: Клиничните тестове на университета в Павия Италия доказват, че при 30 дневно редовно прилагане на продуктите се постига 100% разрешаване на проблема.

 

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от 8мм кинолента на DVD или FULL HDTV