Козметика » Онлайн магазин » BDRollers - Китай

BDRollers - дермаролери от Китай

Всичко започна преди 4 години. След повече от 25 години опит, завършила козметология в САЩ в елитния Catherine Hinds Institute of Esthetics, основателка на верига козметични салони в България, Мария Иванова и нейните сътрудници търсеха начини да подобрят микроиглената мезотерапия в няколко аспекта.
 Микроиглената мезотерапия е изключително ефективен метод за мезотерапия. Тя изцяло елиминира епидермиса като бариера, пречеща ни да въведем ценни активни вещества.

 Тогава възникна въпросът: няма ли начин, вместо да се използва обезболяващо средство, да се подходи по физичен начин и да се успокои болката чрез вибрация. Оказва се, че специална честота и сила на трептене успяват да елиминират болката и процедурата от неприятна до болезнена става – приятна.
Така на бял свят се появи последния модел на професионалния дермаролер с вибрация и галванично напрежение. Към него се добавиха още ярки медицински LED диоди. Така само нашия професионален дермаролер комбинира микроиглената мезотерапия с LED терапия в една процедура.


Разгледай: 

Дермаролер за мезотерапия с игли с 24к златно покритие - BDRollers Дермаролер за мезотерапия с игли с 24к златно покритие - BDRollers 45.00лв. Поръчайте

Страници:  1  Показани 1 - 1 (всичко 1 позиции)
Прехвърляне от VHS на DVD