Козметика » Онлайн магазин » Хранителни добавки » Здраве и имунна система » Антиоксидантна хранителна добавка сироп за кости с екстракт от охлюви Helix & Fleksy - Алекс 1977

18.70лв.

Добави коментар
Антиоксидантна хранителна добавка сироп за кости с екстракт от охлюви Helix & Fleksy - Алекс 1977

Антиоксидантна хранителна добавка сироп за кости с екстракт от охлюви Helix & Fleksy - Алекс 1977

Хранителната добавка съдържа екстракт от охлюви и желатинов хидролизат. Предназначен е за вътрешна употреба във вид на сироп с приятен аромат на ябълка. 

Биохимичните анализи показват, че в екстрактът от охлюви се съдържат ензими, глюкозаминогликани, гликопротеини, уронови киселини и олигоелементи (мед, цинк, калций и желязо). Глюкозамините са естествените компоненти в човешкото тяло, които са отговорни за здравината и еластичността на ставния хрущял. Те увеличават синтеза на хиалуронова киселина, която действа благоприятно на ставите и поддържа гладки ставните повърхости. Обогатен с желатинов хидролизат, който е ценен аминокиселинен източник за структурата на колагена.

Подпомага изграждането на колагена и еластина, като по този начин предпазва от износване и разкъсване на гъвкавите връзки в човешкото тяло. 

Оказва благоприятно влияние върху опорно-двигателния апарат; укрепва ставните хрущяли и сухожилия; стимулира имунната система; има антиоксидантно и тонизиращо действие. Подобрява и облекчава подвижността на ставите както и общото функционално състояние. Редовната употреба води до значително намаляване на нуждата от аналгетици!

Начин на употреба: 2-3 пъти дневно, преди хранене по 5-10 ml.

Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 25ºС и относителна влажност на въздуха до 70%. 

Опаковка от 200 мл. Производител: Алекс 1977, България

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от VHS на DVD