Козметика » Онлайн магазин » Професионална козметика за коса » EKS - Intercosmo - Италия » Чувствителен скалп - Comfort » Ампули за чувствителен скалп Energy Comfort - EKS

56.50лв.

Добави коментар
Ампули за чувствителен скалп Energy Comfort - EKS

Ампули за чувствителен скалп Energy Comfort - EKS


Скалпът е зачервен, често е подложен на външна агресия (боядисване, къдрене, изрусяване, сушене, стрес, медикаменти поемани вътрешно, химиотерапия и др.) Настъпва дехидратация. Зачервяването означава, че се нуждае от успокояващо действие. Слабата еластичност на кожата изисква да се стимулира. Изсушаването на кожата може да предизвика лъжлив пърхот.
В този случай Сomfort стимулира чрез комбинираното действие на две водорасли Enteromorpha compressa и Himanthalia elongata. Успокоява и облекчава сърбежа. Стимулира микроциркулацията, отговорна за количеството кислород в тъканите, което забавя и косопада. Хидратира и затваря микроскопични ранички по кожата. Антиоксидант. Почиства косата и я оставя бляскава и мека на допир.

• тонизира и освежава кожата на главата
• стимулира микроциркулацията на кръвта
• възстановява увредената кожа по скалпа

Честота и начин на употреба:
Изпозвайте при всяко миене 1/2 ампула поне шест седмици. Масажирайте деликатно като обърнете особено внимание на засегнатите участъци. Оставете да подейства 5-8 мин. Желателно е да вдишвате с пълни гърди аромата, което е част от терапията. За по-добро въздействие използвайте в комбинация с масаж (виж видеото). Преминете към изсушаване. Повторете цикъла два пъти в годината при смяната на сезоните. Не се изплаква.

Да не се ползва при отворени рани по скалпа. Подходящ за употреба след боядисване с боя за коса.

Проблем: Има две форми на чувствителен скалп. Едната форма се причинява от физически и химически и психогенни фактори, които увреждат хидролипидния слой. Причинявайки сухота, сърбеж, зачервяване и олющване на скалпа. Втората форма се появява когато лимфната и капилярната система на скалпа не функционира нормално, не успяват да изхранят косата и скалпа като причиняват косопад.

Решение на проблема: Серията Comfort съдържа водораслите Enteromorpha compressa и Himanthalia elongate. Благодарение на тяхното специфично активно действие се облекчава сърбежа, стимулира се обновяването на клетките на скалпа и постига цялостно успокояване на скалпа.

Резултат: Клиничните тестове на университета в Павия Италия доказват, че при 30 дневно редовно прилагане на продуктите се постига 100% разрешаване на проблема.

Опаковка 12 х 7 мл. Производител: Intercosmo, Италия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow

Прехвърляне от VHS на DVD