Козметика » Онлайн магазин » Професионална козметика за коса » EKS - Intercosmo - Италия » Мазна и комбинирана коса » Ампули против мазна коса и скалп - Rebalance EKS

56.00лв.

Добави коментар
Ампули против мазна коса и скалп - Rebalance EKS

Ампули против мазна коса и скалп - Rebalance EKS

Прекомерното производство на себум и натрупването на хидролипиден слой са източник на мазна коса. Мазен скалп и сухи краища. С водораслите Laminaria saccharina и специфичните активни съставки, които съдържа, ребалансират и възстановяват естественият баланс на скалпа и контролират производството на себум. Хидратира косата и натрупването на епителни клетки. Косата става гладка и хидратирана.

 нормализира производството на себум
* нормализира рН на кожата
* облекчава сърбежа

 Начин на употреба: Изпозвайте при всяко миене 1/2 ампула поне шест седмици. Масажирайте деликатно до пълното абсорбиране в кожата. Оставете да подейства 5-8 мин. и преминете към изсушаване. Повторете цикъла два пъти в годината при смяната на сезоните. Не се изплаква.

Опаковка 12 х 7 мл. Производител: Intercosmo, Италия

Проблем: Мазната коса се причинява от ненормалното отделяне на себум от мастните жлези. В резултат на това себума се натрупва върху косъма без да се отнема от него. В резултат на това корените стават тежки и мазни без обем. Косата се дехидратира. Скалпа се дразни. Отделя се неприятна миризма.

Решение на проблема: Серията Rebalance съдържа водораслото Laminaria Saccharina, което е богато на олигоелементи, които активно контролират отделянето на себум, почистват хидролипидния слой на косъма, хидратират косата.

Резултат: Клиничните тестове в университета в Павия - Италия доказват, че при минимум 30 дневно прилагане на продуктите от серията Rebalance се постига 85% намаляване на омазняването.

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от 8мм кинолента на DVD или FULL HDTV