Козметика » Онлайн магазин » Козметика за коса, профилирани » Против косопад » Ампули против косопад професионални - Vitality EKS

56.55лв.

Добави коментар
Ампули против косопад професионални - Vitality EKS

Ампули против косопад професионални - Vitality EKS

Ударно действие против косопад. Концентрат от морски елементи с ударно действие, което възпира продължителния косопад като удължава живота на косъма. Подсилва структурата на косата и я прави устойчива на опън.

Специфичната му формула съдържа:

  • Вода от морски извор - спомага за минерализирането, има свиващо действие и ускорява затварянето на ранички;
  •  Alga Phodophycea - подсилва структурата на косъма;
  •  Женшен - подобрява кръвното микроциркулиране;
  •  Витамини от група В - регулира мастната секреция.

Ефикасно за продължително време.

Опаковка 12 х 7 мл. Производител: Intercosmetic, Италия

Проблем: Има два вида косопад - постоянен и временен (сезонен и стресов). Постоянният косопад е следствие на хормонални фактори. Причините за временния косопад са стрес, бременност, лошо хранене, медикаменти и намалено кръвообращение в скалпа. Оредяването на косата е проблем който тревожи както мъжете, така и жените.

Решение на проблема: Серията Vitality съдържа водораслото Hydrolyzed Rodophicea, което е богато на олигоелементи, заздравяващи и удължаващи живота на косъма. Стимулира се и се подобрява кръвообращението на скалпа, като по този начин се намалява косопада.

Резултат: Клиничните тестове на университета в Павия Италия доказват, че при минимум 30 дневно прилагане на продуктите от серията Vitality се постига 40% намаляване на косопада.

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3