Козметика » Онлайн магазин » Козметика за лице, профилирани » Против бръчки козметика » Ампули дневен концентрат против бръчки с роза и Q10 - Ауриметрия

Ампули дневен концентрат против бръчки с роза и Q10 - Ауриметрия
[Aurimetria]

4.35лв.

Добави коментар
Ампули дневен концентрат против бръчки с роза и Q10 - Ауриметрия

Ампули дневен концентрат против бръчки с роза и Q10 - Ауриметрия

Доказана в козметиката формула с екстракт от роза в комбинация с естествени, студено пресовани масла, витализира кожата и възстановява нормалната й еластичност. Мощен подхранващ комплекс от витамини A, C, E заглажда образуваните бръчки и възпрепятства образуването на нови. Q 10 е ензим, който прониква през клетъчната мембрана на кожните клетки и спомага регенеративните свойства на епитела. Той е универсален енергиен източник на клетката, помагащ за изглаждане на дълбоките бръчки, подобрява еластичността и регулира хидратацията на епитела.

Активни съставки: Масло от жожоба, масло от гроздови семена, коензим Q10, розово масло.

Начин на употреба: Внимателно отчупете върха на ампулата и нанесете съдържанието й върху лицето и шията. Подходящо е използването му след Неутрален тоник с екстракт от зелен чай в ампули. Препоръчително е отворените ампули да се използват еднократно или да се съхраняват в хладилник за не повече от 5 дни.

Опаковка от 2 ампули по 3 мл. Производител: Ауриметрия, България

Добави коментар

Горещи оферти
shadow

Посетителите, които закупуват този продукт също така избират:


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3