Козметика » Информационен блог » Производители » Agema - чист източник на енергия

Agema - чист източник на енергия

Скъпи приятели,
През последните години, терминология като “естествен”, “билков”, “биологичен” и “безопасен”, стават все по-често използвани. Тази тенденция произхожда от разбирането, че използването на “изкуствен”, „химически” и “мутирали” съставки се използват в името на икономиката ипроизводството.

 

Всичко това постепенно се натрупва в телата ни и самата природа. От друга страна ние вече знаем, че всичко е “енергия”, всичко носи вибрация и всичко корелира в зависимост от качеството и честотата на тези вибрации.

 

Нашите проучвания на района Додона, са разкрили уникални и изключителни качества и природни източници на енергия, дължащи се на земята и подземния състав, разположението и подреждането на планините и климата. Така ние създадохме Agema. Абсолютно естествен, истински, без следа от консерванти и химикали.

 

Използвайки само местни диворастящи билки от вечно тонизиращата додлина Додона. Производството се случва веднъж в годината, по време на цъфтене на растенията. До колкото ни е известно, няма подобни методи на производство в световен мащаб, освен района с уникални енергийни полета и природни ресурси на Додона.


Ние се обръщаме към всички, които ни харесват: да обичат, да общуват и да уважават природата и всички нейни творения, неспиращи да разширяват развитието на техния дух. Да приемат промени и новости, преобразуващи ги в положителни очаквания и творчески подем. Да бъдат нестандартни, смели, поемащи рискове. Да вярват, очакват и обожават красотата, да намерят самите себе си: верни, ясни и светени... G. Papaioannou Основател на Agema
 


 Продукти на фокус:


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3