Козметика » Информационен блог » Красота » 3 идеи за красота, с които ще спестите пари и време

3 идеи за красота, с които ще спестите пари и време

Проблемът: Къдрици, хвърчаща и накъсана коса

 

Решението: Кератинова терапия за косата. Ако имате къдрава и непокорна коса, сигурно често се чудите как да я укротите. Щом излезете от банята, докато косата ви все още е влажна, пада на меки и подредени вълни. Изсъхне ли – става въздушна, непослушна и стърчи във всички посоки.
Кератиновата терапия може да промени това и да направи грижите за косата доста по-лесни.

 

Как действа? Кератинът образува тънък слой около косъма, който задържа влагата в него и възстановява структурата му. Това кара косата да изглежда гладка и подредена. Тази терапия е подходяща за сухи, накъсани, увредени от боядисване или къдрене коси.

Кератиновата терапия се осъществява в няколко стъпки – реконструираща (нанася се подсилващ продукт, който заздравява кутикулата на косъма), възстановяваща (хидратира косата и създава гладкост) и защитна (придава сила и плътност). Как точно ще се прилагат продуктите зависи от степента на увреденост на косата. При силно увредена и накъсана коса, освен с продукта, тя се третира и топлинно, за да се усили действието му.
 


Резултатите: Промяната в косата ви ще бъде видима в следващите от 8 до 12 седмици. За да удължите ефекта ограничете ползването на шампоани и балсами, които съдържат натрив хлорид, тъй като той разрушава кератиновите връзки.

 


Препоръчваме Ви тези продукти:


Продукти на фокус:


Прехвърляне от VHS на DVD