Козметика » Онлайн магазин » Нигела Макс - Холандия

Нигела Макс - добавки с черен кимион от Холандия

Съвременната наука преоткрива качествата на екстракта от това семето Нигела Сатива, познато още като Масло от Черен кимион (няма нищо общо с подправката Черен Кимион) и създава продукти, които значително въздействат на човешкото здраве, така както не могат да го направят дори някой лекарства.

Качествата на това Черно семе, което расте в не повече от 8-10 страни в света, бяха коментирани в няколко телевизионни предавания през последните седмици от най-известните лекари.
В състава на това семе има повече от сто естествено налични, лабораторно открити компонента, които се допълват взаимно, за да се създаде синергичен ефект, който се виждат при различни видoве алергии.
Днес, когато всеки трети човек страда от алергии, противоалергичният ефект на "Нигела Макс" е особено важен.
Проучванията показват, че приемането на "Нигела Макс" в продължение на около два месеца може да намали алергичните прояви до 90% и да осигури ефективна защита срещу това страдание.


Разгледай: 

Капсули от масло черен кимион - Нигела Макс Капсули от масло черен кимион - Нигела Макс 18.90лв.  17.58лв. Поръчайте
Натурално масажно олио от черен кимион - Нигела Макс Натурално масажно олио от черен кимион - Нигела Макс 17.90лв.  16.65лв. Поръчайте
Студено пресовано масло от черен кимион - Нигела Макс Студено пресовано масло от черен кимион - Нигела Макс 18.90лв.  17.58лв. Поръчайте

Страници:  1  Показани 1 - 3 (всичко 3 позиции)
Прехвърляне от VHS на DVD